2013. július 12., péntek

Érdemes egyezteni a lakásriasztó távfelügyeletet biztosító céggel

A nyári szezon szinte mindenki számára a lehető legszebb időszak, viszont beárnyékolja az, hogy hosszabb időre magára hagyják a lakást. Hiába van lakásriasztóval ellátva, nem biztos, hogy a szomszéd otthon van, és fog tudni bármit is tenni annak érdekében, hogy a betörést, a kárt meg tudják akadályozni.
távfelügyelet és riasztó
Mert elriasztó hatása van a megszólaló riasztóak, de nem biztos, hogy minden esetben tud védeni, főleg ha tudják, hogy a közelben senki nem tartózkodik otthon. Erre biztosít megoldást a lakásriasztó távfelügyelet.
Ugyanis a lakásriasztó távfelügyelet esetén a riasztó által küldött jelzéseket a diszpécserek folyamatosan figyelik a nap 24 órájában, így abban az esetben, ha mi éppen nyaralunk és megpróbálnak behatolni a lakásba, a riasztó jelet küld a diszpécsernek,aki azonnal intézkedik, attól függően, hogy milyen tipusú lakásriasztó távfelügyeletet választottunk. Ha értesítésest akkor csak értesíti az ügyfél által megadott személyeket, vagy a másik lehetőség, hogy kiküld a diszpécser egy járőrt a helyszínre, hogy akadályozza meg az esetleges betörést. Viszont a kivonulós lakásriasztó távfelügyelet nem mindenhol érhető el, az ország nagy részében azonban igen. Minden esetben érdemes egyezteni a lakásriasztó távfelügyeletet biztosító céggel ezzek kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése